Over ons

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons

BIOMASSA
De nieuwe basisgrondstof voor de industrie

VOOR ENERGIEPRODUCTIE EN BIOBASED PRODUCTEN

Canoleum BV vervaardigt en handelt in (technologieën betrekking hebbende op) smeermiddelen, schoonmaakmiddelen en beschermende producten gemaakt van ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten. 

Transitie naar Biobased Economy

Canoleum BV denkt dat biobased producten (en daarmee de zogenaamde Biobased Economy) een belangrijk onderdeel gaan worden van de Circulaire Economie. In de Biobased Economy transformeert de huidige economie (die draait op fossiele grondstoffen) naar een economie die draait op biomassa als grondstof. Producten op basis van aardolie en aardgas worden langzaam maar zeker vervangen naar ‘biobased’ producten. In een biobased economy gaat het dus over het gebruik van biomassa voor niet-voedsel toepassingen, zoals bijvoorbeeld inhoudsstoffen, chemicaliën, materialen, transportbrandstoffen, elektriciteit en warmte.

Biobased bijdrage van Canoleum BV

Canoleum BV vervaardigt en handelt in (technologieën betrekking hebbende op) smeermiddelen, schoonmaakmiddelen en beschermende producten gemaakt van ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten. Ons R&D team richt zich op technisch speur- en ontwikkelingswerk. Met onze specialisten in het werkveld adviseert ons R&D team ondernemers bij de keuze voor biobased, biologisch afbreekbare en niet-giftige producten.

Jarenlange ervaring in duurzame energie en groene grondstoffen…

Onze Activiteiten

DUURZAME PRODUCTEN

We werken momenteel aan een portfolio van meerdere smeermiddelen, schoonmaakmiddelen en beschermingsmiddelen. Deze producten kunt u direct bestellen.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Ons R&D team richt zich op technisch speur- en ontwikkelingswerk. Zij zorgen ervoor dat producten op basis van aardolie en aardgas langzaam maar zeker vervangen kunnen worden naar ‘biobased’ producten.

ADVIES & ENGINEERING

Stel uw vragen aan onze experts in het werkveld. Samen kijken we welke biobased oplossingen voor uw bedrijfsproces het beste resultaat zullen bieden.

favorite_outline

Maak kennis met onze fantastische producten.
Het bewijs dat duurzaam ook beter kan zijn.

Menu